Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Un titlu aiurea pus ….Daca el este criminalul, afirmat cu tarie de autorul articolului, de ce are fata blurata (zona cenzurata)? Daca Politia ti-a dat un material video cu acordarea prezumtiei de nevinovatie, blurand fata individului suspectat, de ce nu dai un titlu pe masura:„Suspectul in crima de langa Oravita a fost arestat„!

  1. cristian.frant says:

   Pentru ca a recunoscut fapta. Prezumtia de nevinovatie nu se acorda unui care recunoaste vina…

   1. LuxPhotoFuchs says:

    OK, dar la ora publicarii in premiera de catre voi a stirii cu titlul aferent,crima nu era recunoscuta de faptas! Si politia v-a dat filmul cu fetele blurate, deci titlul m-a dus sa recunosc un criminal de … nerecunoscut!!

    1. cristian.frant says:

     Ba da, a recunoscut de cand l-au gasit

     1. LuxPhotoFuchs says:

      Atunci de ce politia l-a dat blurat in imagine?? Tu de ce nu l-ai filmat in clar daca stiai de recunoastere….Am mai auzit de recunoasteri si vinovatul era altul… Vezi copilul lui Mazare!!!

     2. cristian.frant says:

      Eu l-am filmat in clar
      Ce face politia nu e treaba mea…

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Atunci de ce pui materialul politiei si nu al tau?

  1. cristian.frant says:

   Politica redactionala ma priveste personal. Nu trebuie sa dau socoteala nimanui de ce fac. Asta este avantajul de a fi proprietar

   1. LuxPhotoFuchs says:

    Politica redactionala in conformitate cu deontologia ziaristului este de a nu minti cititorul! Am fost curios sa-l vad pe criminal si n-am vazut decat un blur!! Nu mai citesc InfoCaras…Ma uit la TV Vest. Sac! Acolo se vorbeste de prezumtie de nevinovatie indiferent daca acel criminal si-a recunoscut sau nu vine. Vinovat este declarat doar dupa sentinta definitiva si irevocabila!! A violat sau nu Maran? Arecunoscut sau nu?

Leave a reply