UPDATE

Procurorul criminalist a declarat că moartea fetei de 14 ani a survenit în urma tăierii traheeii și a unor multiple lovituri de cuțit în zona toracelui. Tot el povestește că principalul suspect recunoaște că le-a luat pe cele două fete cu mopedul, însă nu și crima. Declarația lui Iancu Măran e halucinantă.”Bărbatul spune că fetele l-ar fi obligat să le ducă la Gârșliște (n.r. localitatea unde în urmă cu 10 ani, a ucis fetița de 11 ani) iar el nu ar fi vrut. Din acesată cauză, zice el, fetele l-ar fi atacat cu un cuțit. Din cauză că a fost atacat de fete, bărbatul s-a văzut obligat să le lege pe fete. Asupra lui, Iancu Măran avea un prezervativ folosit, dar despre care spune că nu l-a utilizat el, ci o altă persoană, și pe care a declarat că voia să îl lase la fața locului pentru a induce anchetatorii în eroare. Și în 2002, când a comis violul din peștera de la Gârliște, a lăsat la fața locului un prezervativ folosit de altcineva”, a declarat procurorul IoanTeacă.

 

În seara zilei de ieri, 30 septembrie a.c., o femeie a sesizat Poliţia Oraşului Oraviţa cu privire la faptul că fiicele sale minore în vârstă de 17, respectiv 14 ani, sunt dispărute, motiv pentru care oamenii legii au început căutările pentru a le identifica pe cele două. Pentru găsirea acestora au fost organizate echipe formate din poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, care au folosit inclusiv un sistem de termoviziune.

Acţionând cu operativitate, între localităţile Răchitova şi Brădişorul de Jos, la aproximativ jumătate de oră după sesizarea făcută, a fost identificat M.I., în vârstă de 35 ani, care se deplasa pe jos cu un moped declarând că este în căutarea unei persoane, dar asupra sa poliţiştii au găsit un cuţit cu pete de culoare brun-roşcate şi prezenta la o mână o tăietură.

Existând suspiciuni cu privire la cele declarate de acesta, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, unde în cursul zilei de astăzi, a recunoscut că s-a deplasat cu scuterul împreună cu cele două minore în zona localităţii Agadici, pe un drum care face legătura cu gara CFR Ticvaniu Mic şi a avut o altercaţie cu cele două pe care le-a agresat.

În locul indicat poliţiştii au găsit-o pe minora de 14 ani decedată, iar în aceeaşi zonă şi pe cea de 17 ani, care prezenta multiple urme de violenţă, fiindu-i acordat primul ajutor de un echipaj al ambulanţei, după care a fost transportată la Spitalul Oraviţa, iar ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost organizată o echipă operativă complexă condusă de procurorul criminalist care în prezent continuă investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor în care a avut loc evenimentul.

Comments

  1. Pentru asemenea monstrii de oameni,diavoli mai degraba,artrebui reintrodusa pedeapsa cu moartea,caci in puscarie nu mai sunt locuri sidecesa li se deade mancaregratuit,caapoi sa iasa din parnaie si sa ucida alte fiinte nevinovate?Singurasolutie in prezenet este spazuratoarea,casasi sufere putin,asa cum au suferit si fetele in cauza.Virgilia Vostradamus

Leave a reply