Chiar de luni, la nivelul județului Caraș Severin, s-a dat startul unei campanii de  prevenire a Criminalității.În cea de-a treia zi, oamenii legii au ieșit în stradă și au împărțit pliante trecătorilor dar și șoferilor.
În cea de-a treia zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, la nivelul judeţului Caraş-Severin, au fost desfăşurate activităţi care vizează prevenirea infracţiunilor de furt, una dintre priorităţile naţionale a Poliţiei Române. Un ofiţer de la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii şi poliţişti de proximitate, în colaborare cu reprezentanţii unei societăţii de asigurări au fost prezenţi în zona Centrului Civic din Reşiţa pentru a distribui materiale cu caracter preventiv.
Oamenii legii au stat de vorbă cu posesorii de autovehicule şi conducătorii auto oferindu-le sfaturi utile referitoare la prevenirea furturilor de şi din auto. Aceştia le-au explicat că o geantă, un telefon mobil sau o borsetă uitate la vedere în maşină nu reprezintă decât o invitaţie adresată hoţilor.
Şi în celelalte oraşe de pe raza judeţului au fost organizate „acţiuni” dedicate în totalitate prevenirii furturilor, fie că vorbim de furturile de şi din auto, fie că vorbim de cele din societăţi comerciale sau locuinţe.

Leave a reply