Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului P.I.F. (minor), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că,

în noaptea de 26/27.11.2012, inculpatul a pătruns, fără drept, prin spargerea lacătului, în sediul unei societăţi de unde a sustras un laptop, provocând astfel un prejudiciu de 2000 lei. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Lugoj.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au solicitat instanţei de judecată, prelungirea mandatului de arestare preventivă a inculpatului H.F.P. (minor), cerere admisă de magistraţii Judecătoriei Lugoj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 6.09.2012, în jurul orelor 1700, inculpatul a urmărit partea vătămată S.I.M. în scara blocului acesteia din Lugoj şi a deposedat-o prin violenţă de o pereche de cercei, smulgându-i din urechi şi cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat 7 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Leave a reply