Home / Banat / Minor calificat în… furt

Minor calificat în… furt

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului P.I.F. (minor), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că,

în noaptea de 26/27.11.2012, inculpatul a pătruns, fără drept, prin spargerea lacătului, în sediul unei societăţi de unde a sustras un laptop, provocând astfel un prejudiciu de 2000 lei. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Lugoj.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au solicitat instanţei de judecată, prelungirea mandatului de arestare preventivă a inculpatului H.F.P. (minor), cerere admisă de magistraţii Judecătoriei Lugoj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 6.09.2012, în jurul orelor 1700, inculpatul a urmărit partea vătămată S.I.M. în scara blocului acesteia din Lugoj şi a deposedat-o prin violenţă de o pereche de cercei, smulgându-i din urechi şi cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat 7 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

About cristian.frant

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns