Home / Banat / ANI mai pune cep unui ministru

ANI mai pune cep unui ministru

Guvernul României a luat act de existenţa acţiunii ANI în ceea ce îl priveşte pe Ministrul Sănătăţii, domnul Vasile Cepoi, în legătură cu indiciile referitoare la săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.  Acuzaţiile sunt grave şi este absolută nevoie de clarificarea acestora în cel mai scurt timp.

”Domnul ministru se va prezenta la Parchetul General pentru a-şi prezenta punctul de vedere, în acest caz.

Dacă se va ajunge la o decizie definitivă în acest caz, care să confirme acuzaţiile care au fost aduse în acest moment, domnul Vasile Cepoi îşi va pierde poziţia de ministru în Guvernul României. Guvernul României are tot interesul ca astfel de situaţii să fie lămurite şi finalizate cu un verdict clar, pentru a nu exista nicio suspiciune cu privire la credibilitatea activităţii sale” se transmite printr-un comunicat de presă al Guvernului.

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns