Home / Banat / Dorel în varianta de Banat FOTO-VIDEO

Dorel în varianta de Banat FOTO-VIDEO

Un șofer de autotren a reușit să dovedească în această dimineață că este un Dorel autentic de Banat. Omul, puțin obosit, a oprit pe marginea Străzii Calea Caransebeșului din Reșița și a dat fuga la benzinărie, să se treazească cu o cafea neagră și mare. Doar că a uitat să asigure autotrenul cu frâna de mână, așa timpul pe care l-a avut pentru savurarea cafelei i-a fost suficient autotrenului parcat dar neasigurat să radă serios trei autoturisme parcate în fața blocului, să doboară doi stâlpi de curent și un copac.
Cu mâinile de cap s-a luat un șofer profesionist după ce și-a savurat cafeaua de dimineață. Asta pentru că a uitat să asigure autotrenul cu frâna de mână și acesta a plecat ușor în spate, avariind serios trei autoturisme parcate regulamentar în fața blocului. Iar ca bonus, a doborât și doi stâlpi de alimentare cu energie electrică și iluminat stradal
Acum polițiștii de la Serviciul Criminalistic au prelevat probe de la fața locului în încercarea de a determina modul și împrejurările în care s-a produs incidentul. La rândul lor angajații Enel au venit la fața locului cu doi stâlpi noi, pentru a remedia avaria la rețeaua de curent.
Și cum parcă paguba n-ar fi fost suficient de mare, polițiștii i-au mai dat și 420 de lei amendă.

About elena.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

2 comments

  1. Cand fu FOTO, nu fu VIDEO, cand nu fu VIDEO, fu FOTO….

Lasă un răspuns