Home / Banat / Bianca Drăgușanu și Bianca Jurcă au făcut show în Clubul Bambbo din Reșița VIDEO

Bianca Drăgușanu și Bianca Jurcă au făcut show în Clubul Bambbo din Reșița VIDEO

Bianca Drăgușanu și Bianca Jurcă au fost vedetele unei prezentări de modă într/un club din Reșița. Cele două se cunosc de mult și sunt chiar bune prietene. Bianca Jurcă și-a început cariera ca și consilier al fostului prefect liberal de Timiș, Ovidiu Drăgănescu dar și a lui Valeriu Tabără. Acum bomba sexy a abandonat politica și s-a concentrat pe modelnig.

Drăgușanu spune că a venit la prezentarea de modă la rugămintea Biancăi Jurcă, ex sexy-pdl-ista din Timișoara. Cele două chiar au avut același tip de rochie la prezentare, una voalată, în stil sirenă. Cele două s-au pupat și îmbrățișat de mai multe ori. Drăgușanu spune că a se simte iubită la Reșița și că o obosesc pregătirile pentru Dansez pentru Tine. Cât privește starea sa, ea spune că se simte la greutatea normală. Aproape tot timpul cât a stat în club Bianca nu s-a dezlipit de telefonul mobil, asta poate și pentru că a primit un SMS de la Cristea, pe care a fugit să-l arate și Biancăi Jurcă.

La final fosta sexy consilieră Bianca Jurcă a împrumutat microfonul România TV, pentru a lua un scurt interviu unui cunoscut jurnalist din presa locală.

About cristian.frant

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns