Politistii de frontiera de la P.T.F. Curtici au depistat, intr-un tren international, un cetatean turc care transporta in bagajele personale 20 kg. lingouri, medalioane si bijuterii, confectionate dintr-un metal galben, presupus a fi aur, fara documente de provenienta.
In data de 19.09.2012, ora 00.15, politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Curtici, jud. Arad, au efectuat formalitatile de intrare in tara asupra pasagerilor unui tren international care circula pe relatia Budapesta – Bucuresti.
Cu ocazia verificarilor efectuate asupra unui cetatean turc, Kemal I., in varsta de 41 ani, politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la continutul bagajelor, fapt pentru care au procedat la efectuarea unui control amanuntit al acestora.
Astfel, au fost descoperite 4 lingouri si 6 pachete acoperite cu banda adeziva, care contineau mai multe medalioane si agrafe de diferite dimensiuni, toate confectionate dintr-un metal galben, presupus a fi aur.
Deoarece persoana in cauza nu a prezentat documente de provenienta, intreaga cantitate de bunuri, in greutate totala de 20 kg., a fost ridicata de politistii de frontiera aradeni in vederea expertizarii si in functie de rezultatele analizelor se vor lua masurile legale care se impun.

Leave a reply