E.ON Gaz Distribuţie a finalizat un proiect de modernizare a reţelei de gaz din municipiul Reşiţa

 

  • Investiţia constă în montarea unei conducte şi mai multor branşamente noi, din polietilenă, pe o lungime de peste 1300 de metri;
  • Pentru cuplarea acestora la sistemul de distribuţie, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în cursul zilei de marţi, începând cu ora 09.00, pe 19 străzi.

 

Investiţiile în modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă un obiectiv major al companiei E.ON Gaz Distribuţie, acestea fiind absolut necesare pentru îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaze şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.  În acest sens, E.ON Gaz Distribuţie a finalizat un proiect de investiţii care constă în înlocuirea unei conducte şi mai multor branşamente, în lungime de peste 1300 de metri, cu o conductă şi branşamente noi din polietilenă, pe străzile Oţelului, Traian Lalescu şi Libertăţii din municipiul Reşiţa. Investiţia, în valoare de peste 1,5 milioane lei, asigură îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale.

 

Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 18 septembrie a.c., începând cu ora 09.00, pe străzile Aviatorilor, Bega, Closca, Crisan, Colonia Oltului, G. A. Petculescu, Horia, Independentei, Libertatii, Mihai Viteazul, Muzicescu, Otelului, Pacii, Romanilor, Somesului, Stefan cel Mare, Timis, Traian Lalescu şi Victoriei.

 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 15.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:  0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)  sau  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).  Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

Leave a reply