Arhivă

UPDATE Accident mortal în Șag, circulație întreruptă

FOTO www.pressalert.ro

JUDEŢUL TIMIŞ: CIRCULAŢIE ÎNTRERUPTĂ PE DN59, ÎN ZONA ŞAG

UPDATE 1 CIRCULAŢIE RELUATĂ PE DN59, ÎN ZONA ŞAG

            Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 6:50, în judeţul Timiş, traficul rutier a fost reluat pe DN59, la ieşirea din localitatea Şag către Pădureni. Circulaţia a fost întreruptă aproape o oră din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.


UPDATE 2

Două persoane, soţ şi soţie, au murit pe loc după ce maşina cu care circulau regulamentar a fost izbită în plin de un şofer vitezoman, de 22 de ani. Tânărul era urmărit de conducătorul unui microbuz pe care îl acroşase. Tânărul de 22 de ani s-a dus băut la iubita sa de unde a vrut să plece cu maşina. Fata i-a luat însă cheile şi l-a rugat să nu se urce la volan. Băiatul a început să facă scandal şi a lovit-o pe prietena sa, care a sunat la 112. Băiatul a luat cheile de la maşină şi a plecat. În drumul său spre Timişoara, agresorul a acroşat un microbuz şi pentru că nu a oprit la locul accidentului, şoferul microbuzului s-a luat după el. Când a văzut acest lucru, tânărul a apăsat pedala de acceleraţie, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină.

În autoturismul care circula regulamentar, se aflau două persoane, soţ şi soţie care au murit pe loc.

În momentul impactului tânărul circula cu 160 de kilometri la oră. Acesta a fost internat în stare gravă la spital.

             Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (6:15), în judeţul Timiş, traficul rutier este întrerupt pe DN59, la ieşirea din localitatea Şag către Pădureni, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost rănită grav. Cauza probabilă a accidentului a fost depăşirea neregulamentară.

Potrivit cms. șef Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române ”acest accident s-a produs în jurul orei 5.30. Iniţial, circulaţia nu a fost întreruptă, însă acum, traficul a fost oprit pentru efectuarea cercetărilor criminaliștilor. Accidentul s-a produs în Timiş, pe DN 59 la ieşirea din localitatea Şag, către Pădureni. Cauza accidentului a fost depăşirea neregulamentară, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost rănită grav. La fata locului sunt şi echipaje smurd şi ambulante…persoana rănită a fost deja transportata la spital..a fost descarcerată. Din păcate, pentru celelalte două persoane nu s-a mai putut face nimic.”

Adidasi si Haine Online

Haine & Adidasi de Firma Pret Mic ! Livrare in 24 ore – Comandati Acum http://originals.ro/89776org

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts