Clipe de groaza pentru o tanara din Recas! Imobilizata doua ore sub masina cu care s-a rasturnat

Clipe de groaza pentru o tanara din Recas! Imobilizata doua ore sub masina cu care s-a rasturnat

FOTO www.inbanat.ro

În urma accidentului, tânăra a rămas prinsă sub maşină aproximativ două ore până când a fost găsită de bunica sa, care a sunat disperată la 112. După ce a fost scoasă de sub autoturism, şoferiţa a fost transportată la spital în Timişoara pentru îngrijiri medicale.

Tânăra se deplasa pe drumul care leagă localităţile Petrovaselo de Recaş, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului. În urma accidentului, autovehiculul s-a oprit într-un şanţ cu roţile în sus, iar şoferiţa a rămas blocată sub maşină. Abia după vreo două ore a fost găsită de bunica sa, care se întorcea pe jos, pe acelaşi drum, fiind dusă în câmp să muncească la o plantaţie de viţă de vie. Disperată, femeia a sunat la 112.

Trei autospeciale au intervenit pentru a o scoate pe tânără de sub maşină. Intervenţia fost destul de dificilă deoarece maşina s-a răsturnat într-un şanţ cu spini şi mărăcini. După aproximativ 45 de minute pompierii au reuşit să o scoată pe şoferiţă de sub autoturismul răsturnat, aceasta fiind preluată apoi de o ambulanţă care a transportat-o la spital în Timişoara pentru îngrijiri medicale.

preluare www.inbanat.ro

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )