Proiectul “Caravana Medierii – Medierea Aproape de Tine!”, fondat de F.M.M.M. Romania si dezvoltat in parteneriat cu Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.), se deruleaza in toata tara pe o perioada de 24 de luni, avand drept scop promovarea medierii ca metoda alternativa de rezolvare a disputelor.

Doua evenimente speciale au avut loc pe 24 Mai 2012, cand Caravana s-a desfasurat in Bruxelles, si pe 23 August 2012 in Kerkyra, Grecia, in cadrul unei campanii adresate comunitatilor romane din diaspora, dar si organizatiilor ADR locale.

Caravana a debutat in luna iunie 2011 in Bucuresti si pana acum s-a derulat in 20 de locatii, bucurandu-se de un larg interes in fata participantilor, atat din partea cetatenilor, cat si a mediului de afaceri. Orasele in care Caravana a poposit sunt Braila, Brasov, Constanta, Mangalia, Bacau, Cluj Napoca, Ploiesti, Tulcea, Galati, Piatra Neamt, Iasi, Baia Mare, si din nou Bucuresti la aniversarea unui an de existenta (iunie 2012), Oradea, Buzau si acum in Resita.

Pentru anul 2012, agenda Caravanei mai prevede urmatoarele opriri in Sibiu, Targu-Jiu si Slobozia.

Caravana consta intr-o serie evenimente lunare de informare a publicului despre mediere si avantajele ei prin distribuirea revistei “Medierea Tehnica si Arta”, precum si pliante, flyere, etc., publicul avand posibilitatea sa cunoasca personal mediatorii si sa se informeze direct despre aceasta avantajele acestei proceduri, respectiv reducerea stresului, costurilor si timpului de rezolvare a disputelor, in conditii de deplina confidentialitate pentru parti.

Va asteptam alaturi de noi si de mediatorii din Caras-Severin!

Leave a reply