Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Naidăş au identificat la intrarea în ţară un cetăţean romăn care conducea un autoturism ce avea I.T.P.  fals.

Ieri, în jurul orelor 10:40, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş,   s-a prezentat pentru efectuarea la intrarea în ţară, cetăţeanul roman Adrian A., în vârstă de 30 ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin. După efectuarea formalităţilor de frontieră, lucrătorii noştri i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi documentele autoturismului.

Astfel, lucrătorii poliţiei de frontieră din cadrul P.T.F. Naidăş au efectuat controlul asupra documentelor prezentate de cetăţeanul român pentru autovehiculul marca „VW Passat”, înmatriculat în Italia.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni în privinţa autenticităţii autocolantului I.T.P. aplicat pe certificatul de înmatriculare. În urma verificărilor realizate cu aparatura din dotare, s-a constatat că documentul prezentat este fals.

Şoferului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. La finalizarea cercetărilor acesta va fi prezentat procurorului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Leave a reply