Explozie într-un bloc de garsoniere din Reşiţa. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât două balcoane şi pereţii s-au desprins. Patru persoane au fost rănite, una dintre ele sunt în stare gravă. Victimele au fost transportate la spital.

 Explozie într-un bloc din Reşiţa

Explozie într-un bloc din Reşiţa
Foto: RTV.net

Explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de patru etaje, din cartierul Reng, din Reşiţa, a declarat Anca Balint, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, ultimul etaj a fost „compromis”, în urma deflagraţiei fiind afectate şi alte etaje ale clădirii.

Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au evacuat cinci persoane din clădirea afectată, două persoane fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa cu ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Urgenţă.

O persoană rănită în urma exploziei va fi transportată cu un elicopter SMURD la Bucureşti, aceasta fiind în comă şi având arsuri pe o mare suprafaţă a corpului. Alte două persoane au suferit atac de panică.

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Stat în Construcţii va stabili dacă şi ceilalţi locatari, de la etajele inferioare, mai pot locui în imobil.

Din primele informaţii de la faţa locului a reieşit că deflagraţia s-a produs, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze, pereţii garsonierei unde a avut loc explozia fiind complet distruşi, iar multe din geamurile altor apartamente fiind sparte de suflul deflagraţiei.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/doi-raniti-in-urma-unei-explozii-intr-un-bloc-din-resita_42628.html#ixzz25DlJ4ElL

Leave a reply