UPDATE 31 aug

În continuarea cercetărilor în cauza în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au solicitat, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului NEGOIŢĂ DUMITRU – CRISTIAN (agent de poliţie).  Magistraţii Tribunalului Timiş au admis solicitarea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.

În cursul zilei de astăzi, 30.08.2012, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a învinuitului NEGOIŢĂ DUMITRU-CRISTIAN (agent de poliţie), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită şi fals intelectual, acesta urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale a rezultat următoarea situaţie de fapt:

La data de 30.06.2012, învinuitul a primit de la un investigator sub acoperire suma de 300 lei, pentru a nu-l sancţiona contravenţional cu ridicarea permisului de conducere pentru săvârşirea unor abateri relative la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În acest context, învinuitul a menţionat, totodată, în cuprinsul procesului-verbal de contravenţie date nereale cu privire la natura contravenţiei comise.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Reamintim că, în cursul zilei de ieri, 29.08.2012, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au solicitat, instanţei de judecată, arestarea preventivă a altor agenţi de poliţie, cerere admisă de magistraţii Tribunalului Timiş.

Leave a reply