Home / Caraş-Severin / ALERTĂ! O autobasculantă s-a răsturnat și a mutilat un om la halda de Zgură

ALERTĂ! O autobasculantă s-a răsturnat și a mutilat un om la halda de Zgură

Azi 28.08.2012, Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin a fost anunţat de producerea unui eveniment la halta de zgură din Reşiţa, ca rezultat al răsturnării unei autobasculante.

Inspectorii din cadrul serviciului Control Sănătate şi Securitate în muncă s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat un control la societatea comercială la care era angajat şoferul autobasculantei. Conform legii cercetarea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului se va face de angajator, urmând ca dosarul de cercetare să fie înaintat Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraş-Severin pentru verificare şi avizare.

Evenimentul s-a soldat cu incapacitatea temporară de muncă a şoferului autobasculantei.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

2 comments

  1. Ce halda de zgura in fotografie!? Poate culoarea zugravelii imobilului sa se apropie de culoarea zgurei ca de … basculanta, nici vorba!!!

Lasă un răspuns