Enel Green Power România (EGPR) a inaugurat recent un teren de fotbal reconstruit, care oferă locuitorilor din localităţile Coronini şi Sfânta Elena oportunitatea de a efectua antrenamente într-un spaţiu modern.

 

Având o suprafaţă de 3.000 mp, noul teren de fotbal se adaugă iniţiativelor întreprinse deja de către companie în cele două localităţi din zona Moldova Nouă, locaţie unde EGPR deţine o fermă eoliană. Astfel, EGPR a realizat in iarna acestui an o operatiune de deszăpezirea, iar mai apoi una de întreţinere a drumurilor locale, inclusiv lucrări de asfaltare a centrului satului Sfânta Elena.

 

Altă iniţiativă aflată în derulare, cu un impact pozitiv asupra comunităţilor locale, îl reprezintă săparea unor puţuri de apă care vor reprezenta o sursă constantă de apă potabilă pentru cei 1.900 de locuitori ai comunei Coronini.

 

Acţionând în cadrul politicilor de CSR ale Grupului Enel, EGP a adus contribuţii în sprijinul comunităţilor din zona Moldova Nouă, prin implementarea activităţilor menite să suporte dezvoltarea celor două localităţi, ca parte a angajamentului Enel Green Power de a acţiona ca un bun cetăţean în zonele în care îşi desfăşoară activitatea.

 

Leave a reply