Home / Banat / ALERTĂ! ALCOOL DE CONTRABANDĂ, TRANSPORTAT CU O AMBULANŢĂ FALSĂ VIDEO

ALERTĂ! ALCOOL DE CONTRABANDĂ, TRANSPORTAT CU O AMBULANŢĂ FALSĂ VIDEO

Poliţiştii au depistat, într-un microbuz ce avea aplicat fără drept, pe portieră, o emblemă aparţinând Crucii Roşii, peste 300 de litri de alcool de contrabandă, de provenienţă Serbia.

La data de 11august a.c., pe raza oraşului Deta, judeţul Timiş, poliţiştii au oprit în trafic o autoutilitară ce avea montat, în partea din faţă, pe plafonieră, un girofar, iar pe capotă şi pe uşa din spate un colant magnetic de culoare roşie, sub formă de cruce, lăsând să se înţeleagă ca ar fi o autoutilitară a Crucii Roşii.

Autoutilitara era condusă de O. Daniel, de 46 de ani, din Timişoara, iar în urma controlului acesteia s-a stabilit că în interior era transportat alcool de provenienţă Serbia, atât îmbuteliat cât şi în sticle şi bidoane de plastic.

De asemenea, s-a constatat că pe plăcuţa din faţă cu numărul de înmatriculare avea lipită o bandă adezivă peste o literă, pentru a induce în eroare poliţiştii, în urma unui eventual control, lăsând să se vadă şi să se înţeleagă că este litera P, în loc de B.

Alcoolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi fals privind folosirea emblemei Crucii Roşii.

Totodată, conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 560 de lei pentru folosirea unor mijloace de avertizare neomologate, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea girofarului.

Originals.ro - adidasi femei

 

About admin

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns