Conductă de gaz în flăcări pe Aleea Peleaga FOTO VIDEO

Conductă de gaz în flăcări pe Aleea Peleaga FOTO VIDEO

O conductă de gaz metan situată pe o stradă din Reşiţa a luat foc joi, în momentul de faţă angajaţii E-On Gaz cercetând cauzele care au dus la producerea incendiului, în timp ce reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă asigură zonă.

‘Am fost solicitaţi prin apelul unic de urgenţă 112 pentru asigurarea zonei, deoarece existau scăpări de gaze de la subsolul blocului. Când am ajuns, am constatat că nu exista pericol de explozie. Noi, însă, asigurăm zona până ce lucrătorii de la E.On vor remedia situaţia’, a declarat sergentul major Ionel Ploscaru de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Semenic’ al judeţului Caraş-Severin.

Locatarii au observat cum o țeavă de gaz ardea cu flacără și au sunat de urgență la 112. Imediat în zonă au ajuns mai multe echipe de intervenție de la Eon Gaz dar și pompierii militari, care au izolat perimetrul. În zonă au fost identificate mai multe scurgeri de gaze. Flacăra a fost observată de către locuitorii de la scara vecină, care au sunat la 112 și au ieșit cu sticlele de apă să stingă flacăra. Pompierii au ajuns extrem de rapid în zonă, dar focul fusese stins, însă scurgerile de gaz nu au fost oprite, așa că au izolat imediat perimetrul și au verficat întreaga zonă pentru a se asigura că nu există nici un pericol.

Pompierii și specialiștii de la Gaz încă cercetează cauza care ar fi provocat incendiul.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )