Flavius Koczi doar locul 7

Flavius Koczi doar locul 7

Reșițeanul nu a fost deloc ajutat de noroc în Jocurile Olimpice de la Londra. Calificat la individual compus, Koczi s-a retras pentru a se concentra asupra celor două probe de individual la care se calificase: sol și sărituri. Din păcate în ambele finale Koczi a fost doar pe locul 7.

Gimnastul antrenat de Ioan Suciu a cucerit aurul în proba de sărituri la Campionatele Europene de la Montpellier și are în palmares 3 titluri europene – în  2006, la cal cu mânere, și de anul trecut, la sol.

La Jocurile Olimpice, Flavius Koczi s-a calificat în finala de la sărituri, cu al șaselea punctaj (16.066), iar favoritul probei era coreeanul Yang Hak-Seon, campionul mondial en-titre al probei și câștigătorul aurului olimpic.

În finala de la sol gimnastul român a reușit doar o calificare pe locul al șaptelea. La sărituri Flavius a deschis concursul. Aterizare cu un pas în lateral, la prima săritură. Primește 16.100 pentru prima săritură. La a doua, Koczi a făcut un pas în spate la aterizare. 15.166 a doua notă. Nota totală: 15.633. Românul se calificase în finală pe locul 6, cu nota 15.949.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )