Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului CURCAN RĂZVAN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi fără a poseda permis de conducere.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţi de fapt:

La data de 06.10.2011, inculpatul a fost oprit, pentru control, de către organele de poliţie, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Totodată, întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, s-a procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste condiţii, inculpatul Curcan Răzvan a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei, valoarea acestora fiind de 1,25 şi 1,05.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului CERVENSCHI PETRU SAMUIEL sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 28.01.2012, inculpatul Cervenschi Petru Samuiel a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Leave a reply