Home / Caraş-Severin / Teofil Drugărin jr. arestat, Teofil Drugărin senior anchetat VIDEO

Teofil Drugărin jr. arestat, Teofil Drugărin senior anchetat VIDEO

Șoc în Baroul Caraș-Severin. Un avocat este cercetat penal iar fiul său se află deja în arestul IPJ Caraș-Severin.

Un cioban student la drept și viitor asistent medical a fost arestat de către Judecătoria Oravița la propunerea Parchetului după ce a fost prins în flagrant luând bani pentru șantaj.

Teofil Drugărin jr., fiul avocatului Teofil Drugărin din Oraviţa, se află în arestul IPJ din data de 07 iulie. În timp ce tânărul stă după gratii, tatăl său, care îl şi reprezintă în instanţă, aruncă cu acuze dure spre achetatori, pe care îi acuză de abuz. „Încadrarea făcută de procuror pentru solicitarea de arestare preventivă a fost cea de comitere a faptelor de tâlhărie, şantaj şi violare de domiciliu”, a declarat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. Avocatul şi tatăl tânărului spune că se mândreşte cu fiul său, student la drept. Acesta consideră că  întregul dosar este o înscenare.

Potrivit oficialilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, în nopatea de 5 spre 6 iulie, inculpatul a pătruns, înarmat, într-o locaţie din oraş în care se afla partea vătămată. După ce i-a aplicat mai multe lovituri, a deposedat-o pe victimă de 1.000 de lei, sub ameninţarea cuţitului. Imediat apoi, procurorii şi poliţia i-au realizat lui Teofil Drugărin jr. un flagrant. Cu prilejul acestuia, studentul de la drept a primit o parte din suma pretinsă. Urma ca diferenţa să fie primită a doua zi. Cercetările sunt în curs de finalizare în acest caz, iar inculpatul va fi trimis în judecată în cel mai scurt timp.

About admin

Check Also

Sky Optic anunță finalizarea proiectului ”Cerere finanțare SKY OPTICS CENTER SRL”

Comunicat_de_Presa_FINALIZARE PROIECT_SKY OPTICS CENTER SRL

One comment

  1. un mincinos acest teofil un om de nimic intrebati oameni din oravita de iei sa vedeti ce zic banditi,hoti,tilhari nu muncesc nimic se tin de nimicuri iau bani de la oameni prin forta,se bat trag cu pistoale vai de iei oameni de nimic in oravita sunt acesti drugarini. nu ii nici o razbunare ii dreptate dar cind ii un om aresta zic ca nu ii dreptate faceti dreptate fratilor si la puscarie cu iei. ce tinar la facultate de drept cind el se bate trage cu pistoale prin baruri asta ii la facultate de drept??? vai de el de drept. ce vorbeste drugarin de mama lui ca traia de pe spatele iei hvai de voi cersetori

Lasă un răspuns