Presedintele PDL Caras-Severin, insotit de staff-ul partidului, a subliniat  intr-o conferință de presă., principalele motive pentru care romanii NU vor merge la referendumul din 29 iulie;
Cetatenii Romaniei , ca si marile voci europene, stiu ca Ponta si USL pregatesc o mare frauda, prin care VOR suspendarea democratiei in Romania.
Pentru ca USL ne scoate din Europa si Europa ne va sanctiona prin taierea fondurilor pentru agricultura,dezvoltare, transporturi, etc.
Romanii nu vor sa valideze prin vot o lovitura de stat, stiut fiind faptul ca presedintele Traian Basescu nu a incalcat constitutia, neexistand nici o prevedere a Curtii Constitutionale pe acest temei.
In ultima saptamana regulile privind organizarea referendumului s-au modificat in timpul jocului, un gest disperat al USL-ului de-a nu respecta regulile democratice;
.Listele suplimentare nu vor mai fi contabilizate separat, ci vor fi puse la un loc cu

restul secțiilor pentru a acoperi fraudele comise în secțiile speciale.
USL a desființat birourile electorale din comune, orașe și municipii.

 USL a menținut doar Birourile Electorale Județene.
 În acest fel au fost eliminate birourile care ar fi verificat corectitudinea votului pe parcurs si a fost eliminata posibilitatea contestarii ilegalitatilor constatate in comune, orase, municipii (caci nu poti sa ceri oamenilor sa meraga in capitala judetului ca sa faca o sesizare).
In plus, a rămas un singur filtru la nivelul BEJ, ceea ce înseamnă că o singură fraudă la BEJ poate schimba sensul a sute de mii de voturi.
USL a decis să elimine din procesele verbale:
– numărul ștampilelor „votat” din secțiile de votare și dispariția unor ștampile. Deci nu vom ști câte ștampile sunt în fiecare secție, oricine poate să plece cu ștampilele în buzunar.
Starea sigiliilor de pe urne la încheierea votării. Deci, dacă nu se știe starea sigiliilor de pe urne, ele vor putea fi desigilate oricând fără nici o dovadă.
Toate aceste măsuri abuzive dovedesc că USL pregătește o fraudă de proporții uriașe,
iar alegătorii români NU vor si NU trebuie să participe la o fraudă.
Lupta electorala într-o democrație este ca la jocurile olimpice. Mai multe echipe se
pregătesc pentru concurs în baza unui regulament acceptat de toată lumea, iar când
se merge pe teren fiecare știe exact, cum are loc jocul și punctajul, cine sunt arbitrii,
cât durează competiția.
 Președintelui Băsescu , NU îi este frică, ci USL-ului. Numai cel căruia îi este frică, schimbă regulile în fiecare zi.
Numai cel care se teme este în stare să organizeze un referendum trucat.
PDL apără democrația și statul de drept. Orice român care spune ,,NU” prezenței la referendum

sau votează ,,NU” la referendum, apără democrația și statul de drept.

Daca USL a initiat procesul de demitere al presedintelui ales in 2009, trebuie sa-si asume , in mod cinstit,prezenta la vot a peste 9 milioane de cetateni cu drept de vot ,in data data de 29 iulie 2012, pentru ca este referendumul USL-ului, NU al tarii, NU al nostru.
Presedintele PDL Caras-Severin, domnul Nicusor Vasilescu isi manifesta ingrijorarea asupra efectelor pe plan international vis a vis de credbilitatea pe care o manifesta guvernul Romaniei, dar si asupra efectelor negative asupra nivelului de trai al romanilor, determinate de devalorizarea leului si scumpirea traiului de zi cu zi, toate astea fiind determinate de o politica care nu este in slujba cetateanului a guvernului Ponta
.Pentru ca cele enumerate mai sus , nu sunt simple sloganuri  demagocice de campanie, astazi romanii au aflat cu ingrijorare ca prima masura a domnului VICTOR PONTA este aceea de-a desfiinta D.N.A., C.N.S.A.S., A.N.I si Curtea CONSTITUTIONALA , pentru ca astfel sa-si poata proteja grupurilemafiote conduse de VOICULESCU si acolitii sai.
In incheiere , presedintele PDL Caras-Severin a mai subliniaza faptul ca disperarea USL-ista , reiese in modul cel mai dramatic si din modul de prezentare al materialelor electorale ce contin in fara de ura si minciuni , penibile greseli de gramatica si ortografie , de parca toate mesajele ar fi scrise de un vorbitor de limba rusa…..:)

Leave a reply