Un almăjan a sunat speriat la 112 după ce, pe drumul care face legătura între localităţile Şopotul Nou şi Valea Răchitei, a dat peste cadavrul unei femei din Şopotul Nou. Echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, însoţită de medicul legist au identificat cadavrul, o femeie în vârstă de 60 ani, care la o examinare sumară prezenta urme de violenţă la nivelul feţei, capului şi umărului stâng.

În urma necropsiei efectuate s-a constatat că moarte femeii a fost violentă, prin urmare, s-a întocmit un dosar de cercetare penală, iniţial faţă de un autor necunoscut. Investigaţiile efectuate cu operativitate de echipa de cercetare sub coordonarea procurorului au condus la identificarea suspectului comiterii infracţiunii, acesta fiind soţul femeii, B.PAVEL, de 61 ani, care pe fondul unei altercaţii i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu palmele şi corpuri contondente, lovituri ce i-au provocat decesul.

Bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării instanţei de judecată acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile fiind cercetat pentru infracţiunea de omor.

 

Leave a reply