Președintele PDL Caraș-Severin, Nicușor Vasilescu, spune că a participat recent la București la mai multe lucrări ale PDL și că semnalele venite și primite nu sunt deloc în avantajul românilor.

”Primele semne ale căderii nivelului de trai au apărut deja: Leul se prăbușește. Manifestările de nebunie politică din ultimele săptămâni ale USL au condus deja la prăbușirea leului. Creditele în euro şi chiriile la locuințe au crescut. La fel, s-au mărit preţurile abonamentelor de telefonie mobilă, internet, cablu TV și multe altele. De pildă, la un credit în euro, la o rată lunară de 100 de euro veți plăti cu peste 19 lei mai mult acum decât până la instalarea Guvernului Ponta. La fel și dacă plătiți chiria la locuință în euro: la o chirie de 300 euro trebuie să scoateți din buzunar 57 lei în plus.

    • Românii au început să rămână fără serviciu.  Într-o singură lună, bâlbâielile fiscale şi dezorganizarea administrativă a guvernului Ponta au făcut ca numărul şomerilor să crească cu 24.000, atingând cota de 7,7%.
    • Investitorii nu mai au încredere în guvernul acestei ţări. Din luna mai și până acum, două miliarde de euro au fost retrași din România. Asta înseamnă mai puţine locuri de muncă, mai putini bani pentru români, mai puţine şanse. Asta însemnă o viaţă mai grea pentru TOŢI românii, indiferent dacă ei activează în privat sau lucrează la stat, indiferent dacă sunt sau nu de acord cu demiterea Președintelui României.
    • Salariul mediu net în economie a scăzut. Guvernul Ponta a promis reîntregirea salariilor bugetarilor. Asta nu era o alegere a USL-ului, ci o obligaţie. Dar ce folos mai are o creştere a salariului, în condițiile în care cu banii din acest salariu nu mai poţi cumpăra nimic? Salariul mediu net a scăzut deja cu 1,5% doar în luna mai, prima lună de guvernare a USL, fiecare român primind în medie cu 23 lei mai puțini bani la salariul din luna mai” spune liderul democrat liberal.

Leave a reply