O neînțelegere dintre interlopi și administratorul Ștrandului Titanic din Reșița a dus din nou la folosirea armelor pentru ca interlopii să-și regleze conturile. Doar sosirea promtă a jandarmilor și poliției a făcut ca scandalul să nu degenereze.

Patronul localului spune că patru indivizi au intrat în ștrand pentru a-i cere taxă de protecție. Cum acesta nu s-a conformat, lucrurile au degenerat într-un scandal serios, fiind necesară intervenția forțelor de ordine.

La faţa locului a ajuns o echipă de jandarmi care a aplanat conflictul şi a identificat persoanele implicate acestea fiind patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 63 de ani. Din primele verificări a rezultat faptul că altercaţia a izbucnit între trei dintre aceştia din cauza unei neînţelegri privind accesul în ştrand.

Bărbatul în vârstă de 39 ani a vrut să folosească un pistol cu bile de cauciuc deţinut în mod legal. Toţi cei implicaţi au fost conduşi de oamenii legii la sediul poliţiei unde a fost depusă o plângere pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Se pare că patronul ștrandului a chemat unul dinte bodyguarzi, pe nume Szekely, asupra căruia a fost îndreptat pistoul cu bile. Din fericire, polițiștii au ajuns de urgență la locație și l-au dezarmat pe agresor.

Leave a reply