Așa cum arătam și săptămânile trecute, Mirel Pascu a decis că tricolorul este proprietatea sa personală și l-a folosit în campania elecotorală pe toate afișele din orașul Bocșa. Deși în urmă cu două săptămâni, BEC Bocșa și mai apoi BEJ Caraș-Severin au decis că aceste afișe ale candidatului sunt ilegale, poliția s-a rezumat să trimită doar o adresă Primăriei, prin care cerea ca aceste materiale electorale să fie înlăturate. Două săptămâni de zile poliția s-a culcat pe o ureche și n-a făcut nimic deși, potrivit Legii, nerespectarea deciziilor Birourilor Electorale este contravenție iar potrivit Legii 67, contravențiile se constată de către poliția de pe raza căreia s-a comis contravenția.

Cu alte cuvinte la 24 de ore după ce Poliția Bocșa a sesizat Primăria Bocșa de obligativitatea înlăturării acelor afișe ilegale, tot Poliția Bocșa trebuia să constate că Primăria Bocșa este contravenient și să o sancționeze zilnic, pe parcursul celor 2 săptămâni, pentru nerespectarea deciziei BEJ. Nu s-a întâmplat asta, dar joi, 7 iunie, tot Poliția Bocșa a trimis un polițist, CU MAȘINA PRIMĂRIEI, să supervizeze înlăturarea afișelor PDL, amplasate și ele ilegal.

Jean Burtea chiar recunoștea cu seninătate că el a dat ordin ca polițistul să meargă cu mașina Primăriei!!! Nu înțelegem de ce? N-are Poliția Bocșa mașini suficiente, nu mai sunt bani de benzină? Cum să expui un polițist trimițându-l cu o mașină străină?

După ce presa a ajuns la fața locului, cu însuși comandantul Poliției de față, candidatul PDL și-a luat afișele din mașina Primăriei. Păi dacă au fost ilegale, de ce acesta le-a putut lua? După tot circul iscat, poliția ne-a anunțat că au fost date jos și afișele electorale ilegale ale primarului Pascu. De ce o fi așteptat comandantul ancheta presei?…

Leave a reply