Comments

 1. De la inceput vreau sa mentionez ca nu fac parte din nici un partid. Am fost aseara la Festival si vreau sa va spun ca a fost foarte frumos si defel politizat. Acest Festival a avut loc si in anii trecuti in aceeasi perioada. Ca simplu cetatean, am fost invitat si la campania PDL-ului care a avut loc la sediul Fundatiei Triumful inimii si la campania USL-ului care a avut loc la Casa de cultura. Din curiozitate, am participat la aceste sedinte, pentru a vedea ce au facut si ce au de gand sa faca acesti candidati. Actualul primar nu a fost nici disperat, nici agresiv, nici nu a facut campanie murdara, pe cand la PDL, in afara de faptul ca s-a tot amintit de pachetele date in scop umanitar de Dl. Cismaneantu (felicitari acestui domn ca ajuta si cetatenii mai necajiti) au fos spuse vorbe grele la adresa primarului in functie si la familia acestuia. Sunt multi cei care au fost si la Fundatie si la Casa de cultura si pot confirma acest lucru. Succes tuturor si sa castige cel mai bun.

 2. doru antonescu says:

  Politizarea este evidenta! E o rusine sa întinezi memoria ,,Privighetorii Banatului”, sa foloseşti imaginea acestei mari artiste în scop pur electoral. De ce spun asta? Pe invitaţia la festival apare fotografia primarului în funcţie cu textul: ,,Primarul oraşului Bocşa, Mirel Patriciu Pascu va invita la Festivalul ,,Aurelia Fătu Răduţu”… El poate să facă invitaţii la spectacolele pe care le plăteşte din buzunarul propriu, nu din banii bocşenilor, din bugetul local. A fost frumos, nimic de zis, dar să-şi plătească singur campania electorală!!! În legătură cu murdăriile despre care vorbiţi, domnule Anton, nu la Casa de Cultură s-au spus mizerii despre Cismăneanţu şi oamenii din echipa lui? Ati uitat? Fiti cinstit până la capăt!

 3. cum sa te conduca asta, frate, care nu leaga bine 2 vorbe, da-o naibii de treaba, si ma si vb ampulea, cei care au fost aseara la spectacol au vazut cine a facut campanie electorala. rusine!!! adica, na, la ce poti sa te astepti de la …. nu conteaza.

 4. IN PRIMUL RAND DL CISMANEANTU NU ADAT ALIMENTE DE ACUM CA O INCEPUT CAMAPANIA SI VREA SA CUMPERE BOCSENI CU ALIMENTE NU-I ADEVARAT..DL CISMANEANTU DA ALIMENTE DE VREO 5 ANI DACA NU MAI BN DE ATAT SI O AJUTAT MULT BOCSENI BOCSEI…NU CRED CA PE DL MIREL IL INTERESEAZA BOCSA CU TOATE CA LOCUIESTE IN BOCSA IN 8 ANI DE ZILE NU O FACUT NIMIC NEA ALUNGAT INVESTITORI SI ACUM NE FACE MUZEU SI NE PUNE BORDURII SI FLORII,IN 8 ANI DE ZILE DC NU AFACUT TOATE ACESTE LUCRURI?NU CRED CA AVEM NEVOIE DE TOATE ACESTE LUCRURI …..NOI BOCSENI AVEM NEVOIE DE LOCURI DE MUNCA SI DOAR DL CISMANEANTU NE POATE AJUTA SA ADUCEM BOCSA PE PICIOARE SI SA AVEM O VIATA MAI BUNA SI RESPECTATA………

  1. Oops! Ultima zi de campanie electorala a fost si ultima zi de ajutorare a familiilor nevoiase din Bocsa. Unde sunt actele caritabile facute de Fundatia Inimii prin Eugen Cismaneantu? Le-a luat cumva Pascu cu el?

 5. Asteptam „Comunicatul de presa” al PDL-ului din Bocsa vis-a-vis de Festivalul „Aurelia Fatu Radutu”.

 6. Nu are nici un rost tot acest circ intre doua partide, vom vedea ce se va intampla duminica. Poate nu va castiga nici Gelu nici Mirel!Doamne lumineaza-le mintea bocsenilor!Veniti la vot este foarte important sa nu votati pentru plasa,,CRUCEA ROSIE” si nici pentru mobila trimisa cu buna intentie de reprezentantii Fundatiei Triumful Inimii(Gelu Cismaneantu), fundatie constituita la nivel european pentru intrajutorarea oamenilor cu nevoi. Nu ne putem folosi in campanie electorala nici de Crucea Rosie nici de Fundatia Triumful Inimii.Aceste doua institutii au doar ca scop intrajutorarea oamenilor cu nevoi.Nu va folositi de aceste organizatii, si mai mult nici de imaginea unei mari artiste ,cred din toata inima ca doamna Aurelia Fatu Radutu nu ar fi dorit ca alaturi de ea sa cante Carmen Serban si Delia.Rusine organizatorilor care nu au tinut cont de niste principii referitoare la un adevarat festival de folclor.

 7. N-a va convine o sa fie jale cu noul primar..

Leave a reply