Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa s-a întrunit luni, 28.05.2012, în şedinţă de lucru. În urma analizării solicitărilor venite din partea cetăţenilor, a fost aprobată, printre altele, amenajarea a 8 locuri de parcare: două în spatele blocului de pe B-dul Republicii nr. 28 şi 6 la noul sediu al Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pe str. Libertăţii, nr. 35 A.

De asemenea, în urma deplasării în teren, primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a constatat necesitatea marcării a două noi treceri de pietoni în cartierul Câlnic pentru confortul locuitorilor din zonă, în special al persoanelor vârstnice, propunere aprobată de membrii Comisiei.

A fost adusă în discuţie şi intrarea în cartierul Moniom de pe DN 58B. Deşi în zonă depăşirea este interzisă, unii şoferi nu ţin cont de interdicţie, ceea ce a dus la producerea a numeroase accidente. Comisia de Circulaţie a propus fie amenajarea unei benzi presemnalizatoare, fie construirea unui sens giratoriu. O decizie în acest sens va fi luată după o nouă deplasare în teren.

Leave a reply