Nu-mi vine să cred când văd cu proprii ochi ceea ce se petrece la Băile Herculane. După ce a supt toată vlaga celei mai vechi stațiuni balneare, jocurile politice minimale și interesele pur personale îl readuc pe Armaș în prim plan.

După ce Nicușor Vasilescu s-a luptat aproape 3 ani de zile pentru ca până și umbra lui Armaș să dispară din stațiune, acum micii oameni de afaceri din stațiune, pentru că nu pot fi numiți altfel acești oportuniști, indiferent cât de mulți bani învârt, cedează jocurilor murdare ale acestui om, doar pentru a se vedea și ei cu o mică funcție pe la primărie. Ba unii se visează chiar primari!!!

Rămân stupefiat, la fel de stupefiat ca atunci când, la întâlnirea cu Elena Udrea de la Consiliul Județean Caraș-Severin, armaș îi povestea lui Sorin Frunzăverde cum a încercat el să-l aducă pe vicepreședintele Raiffeisen Bank cu elicopterul la Herculane pentru a salva stațiunea. Că Frunzăverde susține un asemenea exemplar nu mă miră, doar l-a susținut întotdeauna. Dar că oamenii de acolo, care au văzut cât rău a făcut stațiunii acest Armaș și cât de repede a repornit stațiunea după ce s-a scuturat de lepra Argirom, asta nu pot pricpe de fel!!!

Și mai este un lucru pe care nu-l pricep. Acest Iosif Armaș doar a distrus oameni. N-a ridicat pe nimeni, n-a propulsat pe nimeni, n-a ajutat pe nimeni. Nici la Herculane, nici la Federația Română de Box, nici ca senator. Nu are nici măcar un om care să fi ajuns undeva datorită susținerii lui. Ce speranțe își pot pune micii politruci locali într-un asemenea personaj?

Pe 10 iunie veniți la vot. Votează, și votul tău contează!

 

Leave a reply