Parcă am înnebunit!

Peste tot nu mai poți ieși sau face un pas fără să dai de un afiș electoral, orașul e supraplin de bannere, la tot colțul găsești fluturași!!!

Parcă era criză, trebuiau tăiate salarii, sunt angajări blocate, de unde atâția bani pentru maculatura asta electorală inutilă? Parcă ne-a orbit campania asta electorală. Oare chiar nu mai vedem bine? Oare chiar nu mai facem minimalul efort să gândim?

Să fie atât de simplu? Schimbă brusc partidul și hoțul nu mai e hoț? Vă mai amintiți de zilele întregi când se stătea pichet în fața prefecturii la – 5 grade și se striga Jos…! Acum îi aplaudăm?

Ce, oare chiar credeți că s-a schimbat Ghiorghioni, dacă e liberal și nu mai e popular? Uităm de onorariul de 6 milioane al avocatului CET; doar pentru că Marinescu l-a dat pe Becali pentru Vela?

Nu Filipescu e cel care și-a bătut joc de Centrul Civic, de sute de familii din ANL și care a pus la piață o ușă la preț de garsonieră?

Prieteni treziți-vă! Baronii tot baroni rămân! Tot pentru interesele și buzunarele lor. Nu vedeți că în județul acesta nu se poate mișca nimic dacă nu ești în tabăra care trebuie! Oare noi, cărășenii simplii, chiar ne lăsăm așa duși de nas? Uităm că n-avem drumuri, pârtii, trenuri, că e închis aeroportul, că orice post se cumpără, doar pentru că acum politicienii și-au dat arama pe față și au dat iama care în PNL, care în PSD, după cum le-a dictat interesul și conjunctura!

Pe 10 iunie votează, și votul tău contează!

Comments

 1. Vreunul din cei din fotografia de mai sus, aplaudă ?? NU !!! Noi n-am uitat NIMIC ! NU noi cumpărăm posturi, am rămas aceiaşi OAMENI, chiar dacă sunt dintre cei ce … nu văd limpede asta, orbiţi de cine ştie ce…
  Sunt ÎNCĂ voci care strigă, sunt voci care spun, sunt…. vocile Oamenilor. N-aţi mai scris demult nici voi, jurnaliştii despre asta, ceea ce NU înseamnă că n-ar fi acele voci încă pe redute, noi, rezistăm.

  1. Nu prea am scris ca ne fura si pe noi campania asta electorala, dar nah, uite ca azi o facui!

   1. O făcuşi şi-ţi mulţumesc pentru că eşti alături de vocile care ÎNCĂ rezistă, chiar dacă pentru ei… ” fraţii ”, noi nu contăm, totuşi, SUNTEM şi-aista se cheamă că Răul n-a învins şi NU va învinge cât unul mai E să lupte !
    respecte

 2. oameni buni voi nu intelegeti ca in caras severin nu se va face nimic pana nu dispare inca vreo 2 generatii de mafioti?incercati si nu mai votati pe nimeni sa vedeti daca o sa reuseasca sa se voteze singuri?
  dar de mers la voturi mergeti!!!anulati-le toate!!!!!!!

Leave a reply