Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au continuat activităţile de prevenire în cadrul campaniei „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”, desfăşurând mai multe „acţiuni” pe raza întregului judeţ în ultimele zile.

Aproximativ 800 de pliante cu riscurile la care se supun atunci când acceptă mită sau votează ilegal au fost distribuite cetăţenilor. Au fost vizate locurile aglomerate şi cartierele mărginaşe din oraşe precum Oraviţa sau Moldova Nouă, dar nici satele sau comunele nu au fost uitate, tocmai ca pentru mesajul sugestiv al campaniei să ajungă în toate mediile sociale.

Până în prezent pe raza judeţului Caraş-Severin au fost înregistrate 20 de incidente electorale, din care 15 au fost deja finalizate.

Dintre cazurile rezolvate 5 au reprezentat infracţiuni, 2 contravenţii, iar 4 au fost sesizări neconfirmate, iar alte patru au fost soluţionate conform legii (unui candidat i s-a pus în vedere să mute banner-ul postat într-un loc interzis, a fost necesară înlocuirea afişelor de către un candidat întrucât acestea combinau culori ce indicau steagul Romîniei, iar alţi doi au achimbat afişele fiindcă acestea aveau dimensiuni mai mari decăt cele acceptate în locurile special amenajate).

În această campanie oamenii legii au fost prezenţi pentru a asigura ordinea şi liniştea publică la 89 de adunări şi manifestări publice ce au avut carecter electoral, neînregistrându-se incidente deosebite.

 

Nu uitaţi că mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!, iar dacă sesizaţi încălcări ale legislaţiei electorale apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Comments

 1. Servicii stagii de pregatire in tara Italia pentru grupuri de fotbal . impresari autorizati UEFA
  de
  juniori

 2. Singurul site unde gasesti solutii in ceea ce priveste website-ul tau.
  sep site

 3. Strasuri
  doar la site-ul SLA. portal absolut cu Colectia NATURAL
  Profita de tarifele minuscule.

Leave a reply