Home / Banat / EXCLUSIV Mândriloiu și bodyguard-ul său lăsați în libertate

EXCLUSIV Mândriloiu și bodyguard-ul său lăsați în libertate

Reținuți luni dimineață și duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, secția DIICOT pentru audieri, omul de afaceri Mândriloiu și garda de corp a acestuia, Oța, au fost lăsați în libertate de procurori.

În urma audierilor, procurorii au decis reținerea lui Bogdan Bujor, a concubinei acestuia Urziceanu Florina și a luiSorin Șonea,  vărul lui  Bujor și administrator al Pensiunii Castilio. Aceștia urmează să fie prezentaţi magistraților Tribunalului Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă alături de cei doi care trebuiau să execute “ţinta” – Ciprian Rîpanu şi Randi Tokar, aceştia urmând să fie acuzaţi acum şi pentru aderare la un grupă infracţional organizat.

Procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată au reușit să dejoace un atentat la viața unui patron de club din Reșița. Se pare că acesta era comandat de Bogdan Bujor, un necunoscut până azi al Reșiței. Doar acționar împreună cu Mândriloiu la un motel din oraș, Bogdan Bujor a mai intrat în atenția reșițenilor în urmă cu trei ani când fratele său, Dănuț Bujor, și-a ucis mama.
Reținut luni dimineață la București, Bogdan Bujor avea asupra sa un dispozitiv de bruiaj al interceptărilor telefonice, armament militar deținut ilegal și alte arme albe. La mijlocul lunii martie a anului 2012 într-o dimineață în jurul orelor 5 a luat foc autoturismul marca Porche, proprietatea patronului de club reșițean. Imediat dupa Sărbătorile de Paște, tot într-o dimineață în jurul orelor 5 au fost sparte geamurile locuinței aceluiași patron, cu trei bucăți de cărămidă și, la scurt timp au fost distruse trei autoturisme ale aceluiași staționate în statia de benzină OMV din cartierul Triaj din Reșița.
Bujor Bogdan si oamenii acestuia au încercat să intimideze și să atragă de partea lor în parte din membrii grupării interlope adverse. Una dintre aceste perosane a povestit cum gruparea i-a șantajat familia, dacă nu va trece de partea lui Bujor Bogdan. O altă fată, a fost șantajată că va sări în aer , odată cu mașina personală, dacă va continua să lucreze în localurile grupării adverse.
Ambianță cu Bujor
Aceste activități violente, spun procuroriii DIICOT, au culminat cu cu tentativa de asasinat a patronului de club din data de 23 mai 2012. Acțiunea a fost coordonată personal de Bogdan Bujor. Acesta a obținut date privind deplasarea tintelor  și și-a planificat poziționarea locoteneților. De asemenea, a pregătit autoturismului care urma sa fie folosit in vederea evitarii oricaror posibilitati a organelor statului de a-l identifica (un autoturism necunoscut in oras cu numere false de Spania).
La data de 22 mai 2012, Randi Tokar a executat persoanl pânda la domiciliul omului de afaceri. Acesta a fost săltat, împreună cu un amic, în momentul în acre se pregătea să dea atacul mortal. Asupra lor, procurorii DIICOT au descoperit : două pistoale unul marca Zoraki, calibru 9 mm şi 12 cartuşe aferente şi unul M 57 calibru 7,62, cu 8 cartuşe aferente, 2 perechi mănuşi, 2 perechi ochelari de soare, o perucă, un pumnal şi 2 pet-uri cu miros de carburant. Acasă la acesta, anchetatorii au găsit un pistol cu gaz, patru cutite, si un dispozitiv antiinterceptare.

About admin

Check Also

Călin Cheregi este antrenorul interimar al Reşiţei. Cristian Bobar: „Sunt foarte multe propuneri de antrenori, sper să luăm decizia cea mai bună”

După despărţirea de Alexandru Pelici, conducerea clubului CSM Reşiţa a decis să meargă pe mâna …

Lasă un răspuns