Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea in judecată a inculpatului SIMION ION sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, de produse accizabile supuse marcării peste limita a 10.000 de ţigarete şi transport de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a reieşit următoarea situaţie de fapt:

La data de 02.02.2011, organele de politie din cadrul I.P.J. Timiş – Post Poliţie Sânandrei au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa inculpatului Simion Ion unde, au găsit cantitatea de 25.720 de ţigarete provenite din Serbia, deţinute fără documente justificative, bunuri ce urmau a fi comercializate de către acesta.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului se cifrează la valoarea de 12.695 lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea in judecată a inculpatului MORGOCIU FLAVIUS FLORIN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, de produse accizabile supuse marcării peste limita a 10.000 de ţigarete si transport de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a reieşit următoarea situaţie de fapt:

La data de 02.11.2010, în jurul orelor 1530, inculpatul a fost depistat în flagrant de către organele de poliţie în timp ce transporta, cu un autoturism, în Municipiul Timişoara, cantitatea de 23.600 de ţigarete provenite din Serbia, fără a deţine documente justificative pentru marfă transportată, acesta cunoscând faptul că bunurile respective proveneau din contrabandă.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este în cuantum de 10.385 lei.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpaţilor LAZĂR FLORIN-RADU şi STANIŞICI SORINA-SNEJANA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 18 noiembrie 2011, în jurul orelor 1800, inculpatul Lazăr Florin-Radu a deţinut şi transportat, cu un autoturism, pe raza unei comune din judeţul Timiş, cantitatea de 364 pachete de ţigări de diferite mărci cu timbru de Serbia.

De asemenea, la aceeaşi dată, 18 noiembrie 2011, în jurul orelor 1800, inculpata Stanişici Sorina-Snejana a deţinut şi transportat, cu un autoturism condus de către inculpatul Lazăr Florin-Radu, pe raza unei comune din judeţul Timiş, cantitatea de 260 pachete de ţigări de diferite mărci cu timbru de Serbia şi7 litri alcool etilic de 96º.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Deta.

Leave a reply