Localnicii din Bocșa, dar și candidatul PDL la Primărie, Eugen Cismăneanțu, îl acuză pe actualul edil-șef al orașului de faptul că ar fi împărțit ajutoare alimentare astăzi, ca să își asigure votul populației.

În jurul orei 14.00, mare agitație în zona autogării din Bocșa. Crucea Roșie și Carrefour le-au împărțit oamenilor pachete alimentare. Pentru că publicul ar fi fost ales selectiv, oamenii s-au gândit imediat la faptul că mâncarea este împărțită în funcție de preferința electorală a localnicilor.

 “Suntem băgați în seamă o dată la patru ani, noi nu avem locuri de muncă. Plecăm afară să muncim. Nu suntem bagați în seamă pentru că suntem avem altă culoare a pielii. Pachetele de astăzi s-au împărțit în funcție de opțiunea de vot a electoratului. Cei care votează cu Mirel Pascu primesc, cei care nu, nu primesc! Cei de aici nu au primit pentru că actualul primar nu are siguranța că vor vota ce trebuie”, a spus Baciu Gabriel, un localnic din Bocșa.

Momentul ales pentru repartizarea alimentelor i s-a părut suspect și candidatului PDL la Primăria Bocșa, Eugen Cismăneanțu, care, de altfel, a și sesizat Poliția. “Am fost informat de cetățenii mei, din cartierul Nufărul că se împart pachete în scop electoral, sub formă de donație. Oamenii mi-au spus că s-au făcut liste și s-a cerut codul numeric personal, să voteze candidatul USL. În schimbul votului, primesc aceste pachete. Am sesizat poliția! Vedeti ce este aici. Gradul de sărăcie este ridicat, dar nu este legal să se facă pachete cu alimente în scop electoral”, a declarat Eugen Cismăneanțu, candidatul PDL la funcția de primar al Bocșei.

Angajata serviciului public de asistență socială, Alina Preda, explică faptul că lucrurile nu stau deloc așa cum susțin oamenii. “Este un parteneriat între Crucea Roșie și Carrefour, iar orașul Bocșa a primit 448 de pachete de alimente. Am avut niște criterii după care s-au repartizat alimentele, în special persoanele vârstnice au fost vizate”, a declarat Alina Preda, de la Serviciul Public de Asistență Socială, din Bocșa.

Comments

  1. Nevermind says:

    Niste jegosi, pacat de cei saraci ca primesc..Fiecare profita in felul lui.. asa suntem noi romanii, un popor de ratati si lasi, in alte tari demisioneaza presedintele pentru o acuzatie de mita, noi ne vindem tara, ne vindem pe noi pentru niste pachete..intr-un fel ma bucur ca voi parasi tara, si cei ce ajung la putere, le doresc soarta dusmanilor lui Tepes, daca nu vor fi cinstiti si corecti!

Leave a reply