Bătrân de la Azilul din Bocşa lovit de tren

Un bătrân de 67 de ani din Bocşa a fost lovit în această noapte de un tren privat al Regio Trans în oraşul Bocşa. Bătrânul nu avea familie şi era internat la Azilul de Bătrâni din Bocşa. Astăzi acesta a consumat o cantitate mare de alcool şi a ajuns în faţa trenului, care l-a acroşat.

De urgenţă bătrânul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Chiar dacă era internat la Azil, nici un oficial de acolo nu l-a însoţit pe bătrân la spital. Acesta a avut noroc cu carul, scăpând aproape nevătămat după ce a fost lovit de tren. Pare suspectă lipsa de atenţie a angajaţilor Azilului, cu atât mai mult cu cât instituţia este condusă chiar de către soţia primarului care, probabil, e mai intresată de campania electorală, decât de bătrânii de care este plătită să se îngrijească.

Cu toate acestea medicii spun că au fost obligaţi să îi amputeze un deget bărbatului, în urma loviturii suferit. Totuşi, spun medicii, acesta se poate considera norocos că, după un asemenea impact, a scăpat cu viaţă

 

Comments

 1. Andrei Vuc says:

  mare nesimtire la autor. pui o poza cu um om mort pe cand bunicul are doar umarul dislocat. va dau in judecata. amatori de ultima speta ce sunteti. vai de capul vostru.

  1. Succes!
   Si n.are nimic la umar ci un deget taiat…

 2. cu cat va plateste cismaneantu nu va este rusine ,mai stati de vorba si cu alti locuitori ai Bocsei .Cismaneantu pana mai ieri era prieten cu Pascu actualul primar ii facea campanie electorala si cadouri peste cadouri atunci cand ne indemna sa-l votam pe Mirel era cinstit?El ne-a pricopsit 10 ani cu acest primar incompetent si acum el vrea sa isi repare greseala eu unu nu il cred sunt facuti amandoi pe acelasi calapod.

  1. Nu trebuie sa te plateasca cineva sa vezi cum isi umileste proprii oameni primarul cu Porche! Poate ca doar avem si noi ochi si vedem. Si poate credem ca Bocsa merita mai mult decat atat…

   1. Da admin dar mai informeaza-te cine este domnul CISMANEANTU si nu-l mai lauda atat ca este la fel ca MIREL doar el ii facea campanie electorala si impartea cadouri electorale in campaniile anterioare pentru PASCU nu eu.Iar sambata 19.05.2012 cand candidatul PP-DD LA PRESEDENTIA CONSILIULUI JUDETEAN CARAS-SEVERIN DL.DR. PAUL PUREA isi face-a campanie electorala civilizat acest GMP CU ACOLITII SAI a pus niste tuciuri din cartierul NUFARUL (sub pretecst ca le da pachete), sa-l huiduie pe distinsul candidat PP-DD AS.Asta este domnul CISMANEANTU CE SE VREA UN PRIMAR {CINSTIT}ca sa nu mai vorbim ca in jurul sau sunt aceeasi oamenii care au condus acest oras de 20 de ani (Borozan fost viceprima,Iatan fost consilier din partea PNL,BOCSAN FLORENTIN FOST VICEPRIMA SI CONSILIER,DIN PARTEA PSD SI PDL,VISAN FOST CONSILIER DIN PARTEA PSD ,si alti care s-au plimbat de la un partid la altul si nu au facut nimic pentru cetatenii orasului BOCSA dar si-au facut pentru ei.

     1. nu l-ai laudat dar ii critici numai pe contra candidatii lui si nu scri nimic despre pachetelele lui chiar daca sunt distribuite printr-o fundatie tot mita electorala se chiama chiar daca el nu mai conduce fundatia si o conduce nevasta-sa sau vreo ruda de a lui.

    1. un alt bocsan says:

     BRAVO Nelu,mare dreptate ai!!!din pacate…

 3. … [Trackback]…

  […] Informations on that Topic: stiridinbanat.ro/2012/05/11/exclusiv-batran-de-la-azilul-din-bocsa-lovit-de-tren/ […]…

Leave a reply