Silviu Hurduzeu este propunerea PSD pentru înlocuirea prefectului Ioan Sabo

Silviu Hurduzeu este propunerea PSD pentru înlocuirea prefectului Ioan Sabo

Guvernul a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale, operând o serie de modificări la nivelul anumitor structuri, a anunţat primul-ministru Victor Ponta la finalul ședinţei Executivului.
Astfel, Departamentul Cultelor a revenit la Ministerul Culturii, iar Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Oficiul pentru Cadastru au trecut din subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului în subordinea Guvernului. ”Aceste structuri revin acolo unde le este locul şi unde pot să fie funcţionale”, a precizat primul-ministru.
De asemenea, Agenţia Naţională pentru Sport a fost preluată în coordonarea primului-ministru. ”Vreau să dau un mesaj de implicare directă a primului-ministru şi a Guvernului în sprijinirea activităţii sportive de performanţă în România”, a subliniat premierul Victor Ponta
În ceea ce privește măsurile referitoare la prefecţi şi subprefecţi, potrivit primului-ministru, Guvernul a stabilit persoanele care îndeplinesc criteriile legale pentru a ocupa aceste funcţii în majoritatea judeţelor, iar hotărârile de guvern se află în faza de redactare.

În Caraş-Severin actualul prefect ar putea fi schimbat cu Silviu Hurduzeu, un apropiat al deputatului Ion Mocioalcă şi preşedinte al PSD Caransebeş.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (4)
 • comment-avatar
  cetatean incomod...viitor alegator 10 ani

  Este de apreciat modul abil, sau mai puţin abil , al unor grupuri de interese sau structuri care, printr-o dorinţă avidă de putere, încearcă politizarea unor funcţii publice din administraţia centrală.
  Ruşine…! Confundaţi funcţiile publice cu listele electorale.
  Dacă iniţial măsura dispusă, privind destituirile, a putut fi justificată, cum justificaţi acum, procedural, o numire pe criterii politice într-o funcţie condiţionată de neapartenenţă politică?

 • comment-avatar
  tot eu 10 ani

  Dacă cineva a crezut ca poate trece neobservat şi în mare taină un examen de înalt funcţionar public la Târgovişte , modificarea listelor electorale , prin retractare de nume(no name), nu va putea trece neobservată şi nesancţionată de legea penală.
  Daca la nivel central , cei cu studii la Standford şi plagiatorii nu pot trece neobservaţi de vigilenţa societăţii civile, ce vă face să credeţi că activităţile voastre sunt incognito???
  Aviz grupurilor de interese şi organizatiilor …: cetăţeanul incomod ştie!!!!!!!!!!!!!!

 • comment-avatar
  dan 10 ani

  Frateeeee… scoate poza asta de aici, ca asta NU este Hurduzeu!!! Sau o fi, dar nu Silviu Hurduzeu!!!

 • Disqus ( )