Frontiera cu Serbia:

Şapte migranti reţinuţi la frontieră

                Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, judeţul Timiş  au depistat, noaptea trecută, un grup de migranţi, format din şapte cetăţeni din Algeria, Tunisia şi Maroc, care a trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

Pe numele persoanelor au fost întocmite lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.                

Frontiera cu Republica Ungaria:

Cetăţeni polonezi traficanţi de migranţi depistaţi la frontieră

          Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Cenad, judeţul Timiş, au depistat cinci persoane din Palestina şi Libia care au încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră documente de identitate false, cumpărate cu 4000 de euro fiecare. În acţiunea lor ilegală, cei cinci erau sprijiniţi de doi cetăţeni polonezi.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat, iar cei doi cetăţeni polonezi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

La finalizarea cercetărilor vor fi prezentaţi procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Leave a reply