Frontiera cu Republica Ungaria:

Pistoale şi puşti cu aer comprimat depistate în remorca unui automarfar

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Vărşand, jud. Arad, au descoperit într-un automarfar încărcat cu diverse bunuri, condus de un cetăţean bulgar, 20 arme cu aer comprimat, dispozitive de ochire şi muniţia aferentă, pentru care şoferul nu deţinea documente legale.

Cetăţeanului  bulgar i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit de arme şi muniţii şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările continuă, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Sirian cu document fals la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la S.P.F. Turnu, jud. Arad, au depistat o persoană de sex masculin, cetăţean sirian, care a încercat să iasă ilegal din România folosindu-se de o carte de identitate bulgărească falsă.

         Lucrătorii noştri au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi cercetării acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei, fals privind identitatea, uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

                                      Persoana de contact: comisar şef de poliţie Dan Lazăr, tel: 0744.828.341

 

Frontiera cu Serbia:

Şapte migranţi depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au depistat în zona de competenţă, un grup de migranţi, format din şapte persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de  ani, cetăţeni din Algeria, Maroc şi Tunisia, care au trecut pe jos, ilegal dinspre Serbia spre România.

Lucrătorii noştri au întocmit, pe numele persoanelor în cauză lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Leave a reply