Un bărbat din Timişoara este cercetat penal pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri

La data de 08 aprilie 2012, în jurul orei 15.20, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat a distrus două vitrine ale raionului de comercializare a publicaţiilor religioase din incinta Catedralei Mitropolitane Timişoara.

De urgenţă la faţa locului s-a deplasat o patrulă auto iar din primele verificări s-a stabilit că H. Viorel, de 37 de ani, a distrus cu un drug metalic de aproximativ 1,5 m două vitrine din sticlă ale raionului de comercializare a publicaţiilor religioase din incinta Catedralei Mitropolitane Timişoara fapt pentru care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri fiind reţinut pe bază de ordonanţă.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că H. Viorel a recurs la acest gest datorită nemulţumirii faţă de autorităţile locale care i-au refuzat cererile de autorizare a unor manifestaţii de protest de unul singur pentru sensibilizarea cetăţenilor României în ceea ce priveşte schimbarea actualei forme de conducere a ţării.

În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările vor continua.

Leave a reply