Cu ranga în Catedrala Mitropolitană

Cu ranga în Catedrala Mitropolitană

Un bărbat din Timişoara este cercetat penal pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri

La data de 08 aprilie 2012, în jurul orei 15.20, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat a distrus două vitrine ale raionului de comercializare a publicaţiilor religioase din incinta Catedralei Mitropolitane Timişoara.

De urgenţă la faţa locului s-a deplasat o patrulă auto iar din primele verificări s-a stabilit că H. Viorel, de 37 de ani, a distrus cu un drug metalic de aproximativ 1,5 m două vitrine din sticlă ale raionului de comercializare a publicaţiilor religioase din incinta Catedralei Mitropolitane Timişoara fapt pentru care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri fiind reţinut pe bază de ordonanţă.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că H. Viorel a recurs la acest gest datorită nemulţumirii faţă de autorităţile locale care i-au refuzat cererile de autorizare a unor manifestaţii de protest de unul singur pentru sensibilizarea cetăţenilor României în ceea ce priveşte schimbarea actualei forme de conducere a ţării.

În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările vor continua.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )