Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat luni că Sorin Frunzăverde este ‘liberal cu acte în regulă’ şi a precizat că Biroul Politic Central a acceptat în unanimitate ca acesta să devină vicepreşedinte al formaţiunii.

„Am cerut un acord de principiu BPC ca domnul Frunzăverde, în cadrul congresului extraordinar, să fie propus, practic cooptat, ca vicepreşedinte al partidului. Această propunere pe care am făcut-o a întrunit votul unanim al colegilor din BPC”, a declarat Antonescu, într-o conferinţă de presă. „Noi nu am purtat negocieri cu nimeni, nici cu Sorin Frunzăverde negocieri. Sorin Frunzăverde a luat o decizie, a fost decizia domniei sale, am discutat despre acestă decizie, am considerat că în cazul domniei sale este oportun și deloc compromițător să mergem împreună mai departe și asta am făcut, dar negocieri nu am purtat și nu le purtăm” a mai spus Antonescu

El a precizat că Frunzăverde este, în prezent, membru cu ‘acte în regulă’ al Organizaţiei PNL Caraş-Severin.

În plus, Antonescu a afirmat că membrii BPC al PNL au salutat gestul politic al lui Sorin Frunzăverde, arătând că nu a constat să existe vreo nemulţumire în legătură cu acesta. Întrebat de jurnalişti „cum au primit membrii PNL această numire a lui Sorin Frunzăverde ca și  vicepreşedinte, în condițiile în care este nou-venit în partid” preşedintele PNL Crin Antonescu a spus „În legătură cu reacția colegilor mei la această propunere privitoare la Sorin Frunzăverde, repet, a fost un vot unanim, discuţia care s-a purtat aici a arătat că toată lumea salută gestul politic, mișcarea politică a lui Sorin Frunzăverde şi nu am constatat să existe vreo nemulţumire în legătură cu acest fapt. Că Sorin Frunzăverde este nou-venit în Partidul Național Liberal, este foarte adevărat, numai că nu e deloc prima dată când, la diferite etaje organizatorice, Partidul Național Liberal dovedește că este un partid cât se poate de deschis. Personalități consacrate, fie politice, fie civile, din societatea civilă au fost cooptate imediat în multe cazuri, repet, în decursul istoriei de după 1990, la nivelul conducerii centrale uneori şi judeţene sau municipale de foarte multe ori, așa încât nimic neobișnuit. Toată lumea a socotit că este un lucru normal. Vă readuc aminte că vicepreședinții de consiliu județean și primarii marilor orașe din PNL sunt toţi vicepreşedinţi în actuala conducere. Deci, este practic o echivalare sub acest aspect a poziției în administrație pe care Sorin Frunzăverde o deține, nemaivorbind, repet, că este vorba de o personalitate politică de o anumită talie, pe care nu o mai descriu încă o dată acum pentru că este cunoscută”.

Comments

  1. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that „perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you’ve done a superb job with this. Additionally, the blog loads super fast for me on Internet explorer. Outstanding Blog!

  2. acest partid este de sunire, acesti oameni din partid se duc acolo doar de dragul ca fac parte dintrun partid dar nimeni nu actioneaza in vreun fel exista , acest,, crin” si acest ,,orban” de parca ar fi partidul sau mai bine zis familia lor de acasa, asa ii manipuleaza pe cei din partid iar membrii sunt foarte ascultatori nu ridica tonul , se supun si fac exact ca la acrte , nu am mai pomenit asa ceva , cel putin la psd oameni siau spus cuvintul au ripostat cumva si sa vazut ceva actiune dar in pnl toti dorm e liniste si pace ce spune tata crin , sau mai ingaima ceva si taica ludovic care cred ca nu mai are nimic nici in pantaloni de ingimfat ce este , este foarte corect restul sunt marionete , sau pur si simplu nui intereseaza, halala partid …. sunire

Leave a reply