Preşedintele interimar al PDL CS, Iancu Simion Simi, a convocat azi o conferinţă de presă, pe care a insistat să o înceapă cu rugăciunea „Tatăl nostru” probabil conştient că tot ce mai poate face PDL-ul în CS este să se roage. Cât îl priveşte pe actualul preşedinte al CJCS, Ionesie Ghiorghioni, Simi spune că acesta este un „bulangiu politic” pentru că ar fi încercat să trimită la Bucureşti un fax cu o demisie pe care Simi şi-ar da-o din PDL.

 

Simi s-a mai lăudat că ajutorul său, actualul primvicepreşedinte al PDL, Nicuşor Vasilescu, ar fi negociat la Bucureşti ieri finanţare de la Guvern pentru 22 de primării PDL din CS.

 

La finalul conferinţei de presă primviceliderul judeţean al PDL, actualul primar din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu a declarat că fosta conducere a PDL CS a încercat să vândă sediul judeţean al PDL, cel care a şi fost închis luni seara, atunci când Vasilescu a încercat să adune toţi primarii PDL pentru a discuta situaţia din judeţ.

Iancu Simion Simi şi-a încheiat conferinţa de presă cu un moment poetic, citind jurnaliştilor o poezie a Dorinei Şovre despre pace şi împăcare.

Comments

  1. :)))) SINT MINCATI ORICUM IN CARAS SINT SI POT FI DECLARATI NULI 🙂

  2. Tibi, ma bucur ca analfabeti ca tine voteaza USL.

  3. / Va salut pe toți am aș dori sa va aduc la cunoștința ca, este necesar de face mai multa pbucilitate prin intermediul Internetului, de modelat o programa pentru pbucilitate prin siteuri si cu ajutorul tinerilor de elaborat in masă un lucru een comun.

Leave a reply