Home / Banat / Frontiera verde luată cu asalt VIDEO

Frontiera verde luată cu asalt VIDEO

20 persoane depistate la frontieră în ultimele 24 de ore

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Jimbolia, Lunga şi Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au depistat azi noapte, în zona de competenţă, cinci grupuri de migranţi, formate din douăzeci bărbaţi, cetăţeni din Yemen, Algeria, Egipt, Palestina şi Maroc, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de  ani, care fie încercau să intre ilegal în România din Serbia, fie să treacă frontiera ilegal în Ungaria. Şaptesprezece dintre migranţi au fost depistaţi la frontiera cu Serbia, în timp ce încercau să intre ilegal în ţara noastră, iar ceilalţi trei au fost reţinuţi la graniţa cu Ungaria.

În toate cazurile au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere, respectiv tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

2 comments

  1. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated.

    • Desi sunt mai micuta decat celilati de aici si primul meu televizor a fost unul din acela sport alb negru,pe un birou la fel de mic intr-o camera de bloc une locuiam in vremea aceea cu printii mei,mare mi-a fost uimirea cand tatal meu a achizitionat din putinul lui salariu un televizor color unde oamenii erau mai mari si culorile erau vii ! Tin minte ca nu aveam cablu si ma trezeam in fiecare sambata si duminica la ora 9 sa ma uit la desene! Desi m-am nascut dupa revolutie inca am avut norocul sa trec prin astfel de momente care au devenit amintiri placute la fel cum si primul meu telefon mobil l-am primit in clasa a 7-a pentru rezultatele bune la invatatura un biet sonny ericsson care acum nici nu stiu daca mai este pe piata! Probabil la fel cum ne amintim noi acum de televizoarele alb-negru in viitor si tehnologia 3D va fi istorie!

Lasă un răspuns