FOTO raduberceanu.ro

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, marţi, la Craiova, într-o conferinţă de presă, că fostul prim-vicepreşedinte al PDL Sorin Frunzăverde care a plecat la PNL „are tentaţia trădării” încă din 2002 când a dorit să treacă la PSD, pentru a deveni ministru al Apărării Naţionale, însă la acea vreme s-a opus Ion Iliescu care l-a preferat pentru această funcţie de Ioan Mircea Paşcu.

„Nu cred că pot să spun nimic altceva decât acest cuvânt ‘trădător’ despre un om care a fost de trei ori pus ministru de Partidul Democrat Liberal (PDL): la Mediu, Turism şi Apărare. Un om care totdeauna a fost în conducerea partidului în prima linie. Eu nu mai sunt din 2004 în nicio funcţie, dar Sorin Frunzăverde a fost pus de acest partid primul pe listă la alegerile europarlamentare, a fost stabilit reprezentantul nostru la Partidul Popular European, deci Sorin Frunzăverde nu poate să reproşeze absolut nimic acestui partid”, a spus Berceanu.

Preşedintele PDL Dolj a mai afirmat că în opinia sa Frunzăverde a făcut unele sondaje de opinie pentru alegerile locale şi a văzut că în preferinţele electoratului pentru funcţia de preşedinte al CJ Caraş-Severin se află pe locul al doilea sau chiar al treilea, motiv pentru care s-a gândit că, dacă va schimba partidul, îşi creşte şi şansele.

Leave a reply