Home / Banat / Mihai Stepanescu este noul preşedinte al PSD Reşiţa

Mihai Stepanescu este noul preşedinte al PSD Reşiţa

Sâmbătă, va fi prezent la Reşiţa şi preşedintele PSD, Victor Ponta, însoţit de alţi membri din conducerea centrală a partidului, pentru a participa la lansarea oficială a candidatului pentru Primăria Reşiţa, Mihai Stepanescu.

Primarul independent al Reşiţei, Mihai Stepanescu, s-a înscris în PSD şi va candida din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat de primar al municipiului Reşiţa.

Candidatura lui Mihai Stepanescu a fost validată vineri, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD, care a mai votat şi alegerea lui Stepanescu în funcţiile de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi preşedinte interimar al PSD Reşiţa. „De acum, tot Caraş-Severinul este în Opoziţie. Nu mai avem Putere în acest judeţ. Mă rog, 90% este Opoziţia. În ceea ce-l priveşte pe Mihai Stepanescu, acesta şi-a respectat promisiunea de a rămâne independent în aceşti patru ani, iar acum a venit de unde a plecat (sau nu a plecat niciodată), la PSD”, a declarat deputatul PSD Ion Mocioalcă, preşedintele filialei judeţene a PSD Caraş-Severin.

La rândul său, primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a afirmat că municipiul pe care îl păstoreşte este un bastion al siderurgiei şi al construcţiilor de maşini, ceea ce înseamnă că Reşiţa are nevoie de un Partid Social Democrat, care să îl susţină. „Mi-am exprimat această opţiune, acum, la final de mandat, pentru că am nevoie, Reşiţa are nevoie de un Consiliu local favorabil, care să îl poată ajuta să aducă bani în municipiu, să acceseze proiecte”, a precizat Mihai Stepanescu.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns