De 67 de zile unul dintre protestatari face oarecum notă discordantă cu restul nemulţumiţilor. Chiar dacă este în scaunul cu rotile, acesta nu a lipsit în nici una dintre cele 67 de zile de proteste!

Rămâne cum am stabilit : JOS bă-SECU !!
Lupta cu Mafiile PD-L, continuă ! NU cedăm !!
PD-L e de ceva timp în campanie!
Campania PD-L se desfăşoară sub sloganul : ŞORICUL GROS ŞI TOBA MARE …
Sloganul PD-L îi inspiră şi pe alţii… DIN PĂCATE !
NU, NU pe toţi şi ATENŢIE, NU GENERALIZĂM…. aşadar să se simtă DOAR cei în cauză, DOAR cei cu bube-n cap… Va să zică aviz AMATORILOR, că profesionişti geaba se dau că judeţul e tăt portocaliu.
Sibilla va face în continuare Opoziţie, va răcni în continuare ” JOS Frunzăverde !! ”, va denunţa în continuare ticăloşia care NU are culoare, va da în vileag făţărnicia, trădarea, ipocrizia… iar NU Sibilla va da cu subsemnatul nici la Centru după eşec, nici în faţa oamenilor care NU MAI TAC.
Deocamdată : ŞORICUL GROS ŞI TOBA MARE… Şi nu e vorba de furnici… Dar e vorba de hăia de se-nghesuie la troaca cu lături şi mai şi guiţă fals!!
Suntem o mână de Oameni, SUNTEM în stradă zi de zi, în fiecare zi pentru că ne-am săturat de regimul marinarului alcoolic, de gaşca lui de penali, de ticăloşiile ” ayatollahului ” Frunzăverde !!
Personal, eu, Sibilla, m-am străduit cât am putut :
“Şi chiar de nu voi fi un far, ci doar o candelă, ajunge. Şi chiar de nu voi fi nici candelă, tot ajunge, căci m-am străduit să aprind lumina”. …
Şi ştiu c-am mai spus, dar îmi place s-o repet, căci intuiesc că NU în zadar : ”Cei care mor pentru o idee sunt eroi al căror unic testament este un singur cuvânt: continuaţi!”
Cred în BINE şi la fel cred că se pot câştiga Alegeri şi-n Caraş-Severin ! Ce-i aia ” nu se poate ” ? NU există să nu se poată ceva ce vrei cu toată fiinţa !
TREZIŢI-VĂ, ROMÂNI, IEŞIŢI ÎN STRADĂ, SĂ PUNEM PRESIUNE PE MAFIA PD-L+UDMR+UNPR+PP-DD !!! TREZIŢI-VĂ PÂNĂ NU E …. PREA TÂRZIU !!! SUNT ÎN STARE DE ORICE ACEŞTI ŞOBOLANI MAFIOŢI, DE ABSOLUT ORICE….REZISTĂM ! CONTINUĂM LUPTA !!!
UPDATE:
Partidul Naţional Liberal Sibilla Erithreea – felicitari pentru grupul de protestatari. Oferiti un exemplu pe care din pacate prea putin romani se arata dispusi sa il urmeze. Dar aceasta nu scade cu nimic valoarea exemplului.

Comments

  1. thanks for the article…very nice and interesting keep posting more…http://www.jornalmarca.com

Leave a reply