Frontiera cu Republica Serbia:

Autoturism furat depistat la Cenad

Politistii de frontiera din cadrul PTF Cenad – jud. Timis au depistat un cetatean roman Ioan M., in varsta de 43 de ani care conducea un autoturism marca BMW 525D, care figura in baza de date a Interpol ca fiind furat din Germania.
Politistii de frontiera continua cercetarile, iar pana la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara. Totodata continua cercetarile pentru a stabili modul in care autoturismul a ajuns pana la frontiera si daca persoana in cauza are, sau nu legaturi cu retelele de traficanti de masini.

Transporta peste fara documente de provenienta

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Moldova Veche – jud. Caras Severin au depistat un barbat, Rusalin P., in varsta de 43 ani, cu domiciliul in judetul Caras-Severin, care transporta in portbagajul masinii o cantitate mare de peste, specia caras si crap, pentru care nu detinea documente.
Fata de persoana in cauza au fost luate masurile legale ce se impun, iar intreaga cantitate de peste a fost ridicata in vederea confiscarii.

Frontiera cu Republica Ungaria:

Un somalez si un pakistanez depistati cu acte false

Politistii de frontiera din cadrul PTF Curtici – jud. Arad au depistat doi cetateni straini, un somalez si un pakistanez, care au incercat sa treaca ilegal frontiera folosindu-se de documente de calatorie Belgia si Spania false.
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanelor in cauza si cercetarea acestora sub aspectul savarsirii infractiunii de fals privind identitatea, uz de fals si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

Urmarit general pentru furt, retinut la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Curtici – jud. Arad au depistat si predat autoritatilor competente un cetatean roman, Marius Daniel C., in varsta de 27 ani, care era dat in urmarire generala, pe numele sau fiind eliberat un mandat de executare a pedepsei pentru savarsirea infractiunii de furt.
Fata de acesta, politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei, fiind predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Comments

  1. Buna ziua !Nu stiu ce sa mai fac ..si de aceea apelez la meundavoastra.De mai bine de 3 ani linga casa noastra ,se tin nunti si alte evenimente in fiecare simbata,mai putin in perioada de post.La sediul, SC Domlux SRL pe Str. Eroii de la Paulis Nr. 3-5.unde si in aceasta seara este organizata o nunta.Va rog sa ne ajutati !!!Va multumesc !Florin Varanic

    1. Am inteles
      Ne spui si unde este orasul despre care vorbesti?

Leave a reply