Sambata 17 martie a avut loc la Resita Conferinta de Alegeri a Filialei Judetene Caras Severin a Tineretului National Liberal . Au participat peste 150 de tineri liberali din tot judetul.
Sedinta a fost prezidata de Marcel Vela – presedintele PNL Caras Severin si membru al Biroului Politic Central.
Marcel Vela a subliniat faptul ca PNL a promovat cu adevarat tinerii in functii administrative importante inca de la inceputul anilor 90. Chiar Marcel Vela a fost la nici 29 de ani ales viceprimar al Municipiului Caransebes in 1992, iar in 2000 a fost unul dintre cei mai tineri prefecti din Romania.
Ioan Popa – presedintele PNL Resita a avut un mesaj mobilizator, aratand ca tinerii sunt segmentul cel mai dinamic al societatii romanesti, si trebuie luate masuri ca in viitor tinerii capabili, cu initiativa sa numai plece din judetul Caras Severin., sa poata sa se afirme aici, acasa. Din pacate , Caras Severinul a avut cea mai mare scadere procentuala a populatiei din toate judetele Romaniei.
Adrian Damian – membru al Biroului Central al TNL- si-a depus mandatul de presedinte al Filialei TNL CS, dorindu-le succes succesorilor.
Horia Irimia – fost presedinte al tinerilor liberali din judet la inceputul anilor 90 – a prezentat rolul Internetului , ale retelelor de socilaizare , in campaniile electorale ale perioadei actuale.
Dupa prezentarea candidatilor s-au derulat alegerile.
La functia de Presedinte al TNL au candidat Andrei Apostol si Razvan Videscu.
Razvan  Videscu (fotografia atasata) a obtinut victoria cu 105 voturi fiind ales Presedinte, Andrei Apostol obtinand 48 de voturi.
Au fost alesi si cei 16 membri ai Biroului Teritorial/Judetean al Tineretului National Liberal Caras Severin, dintre care 6 vicepresedinti.
Au fost alesi vicepresedinti la nivel judetean :
Covaci Gheorghe din Lupac
Hânda Gabriel din Bozovici
Isac Marius din Caransebes
Ştefănuţi Daniel din Caransebes
Chicin Andreea din Caransebes
Lolea Viorel din Resita
In prima sedinta a Biroului Judetean va fi ales secretarul filialei judetene.

Comments

  1. Lots of beneficial in a row. I give rise to bookmarked your place.
    bestdigitalcamerasreview.net

Leave a reply