Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu a convocat în cursul zilei de ieri la sediul primăriei, reprezentanţii firmei S.C. ECOBAU PARC S.R.L. alături de angajaţi ai diferitelor servicii şi direcţii din cadrul Primăriei şi a Consiliului Local.

Subiectul de discuţie l-a reprezentat serviciul de administrare a parcărilor cu plată din municipiul Reşiţa şi blocarea respectiv ridicarea autovehiculelor parcate necorespunzător.

În urma discuţiei purtate, reprezentanţii firmei S.C. ECOBAU PARC S.R.L. au suspendat activitatea de informare, avertizare, fotografiere şi filmare a autovehiculelor parcate în zonele menţionate ca fiind destinate parcărilor cu plată, până luni, 12.03.2012 când va avea o altă dezbatere, la sediul primăriei.

Pentru dezbaterea de luni, 12.03.2012 Autoritatea Locală va propune în continuare, soluţionarea pe cale amiabilă a concesionării serviciului de administrare doar a parcărilor cu plată existente până acum şi blocarea / ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar.

Dacă în urma discuţiilor nu se va ajunge la înţelegere pe cale amiabilă între cele două părţi, în data de 27 martie va avea loc Şedinţa de Consiliu Local ce va putea lua o hotărâre în acest sens.

Urmare a celor menţionate, a fost transmisă o adresă oficială către S.C. ECOBAU PARC S.R.L, Direcţia Poliţia Locală, Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa, pe care o anexez la acest mail.

Leave a reply