Home / Banat / Niculae Mircovici propune la conducerea SSPR văduva unui martir ori un procuror

Niculae Mircovici propune la conducerea SSPR văduva unui martir ori un procuror

Deputatul minorităţii bulgare şi secretarul Camerei Deputaţilor, gen. (r) Niculae Mircovici propune la funcţia de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor un procuror sau văduva unui erou al Revoluţiei, din Timişoara. Văduva revoluţiei la care face referire este  Angela Ţintaru, al cărei soţ şi-a pierdut viaţa pe 17 decembrie 1989, la Timişoara.
Lunea trecută, premierul Ungureanu l-a demis pe George Costin din funcţia de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor. George Costin a fost reţinut lunea trecută de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), sub aspectul săvârşirii unor fapte de corupţie.
În prezent, secretarul general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Adrian Viorel Nicolaescu, asigură conducerea SSPR până la numirea unui secretar de stat.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

One comment

  1. UN PUNCT DE VEDERE FATA DE PROIECTUL DE MODIFICARE A LEGII RECUNOSTINTEI INITIAT DE DEPUTATUL VIOREL BALCAN@ MARIES@DIORU BRAIA@ SSPR COSTIN GEORGE

    http://www.cdep.ro/bp/docs/F2067059398/scrisoare%20Decembrie%201989.pdf

Lasă un răspuns