Home / Banat / Niculae Mircovici propune la conducerea SSPR văduva unui martir ori un procuror

Niculae Mircovici propune la conducerea SSPR văduva unui martir ori un procuror

Deputatul minorităţii bulgare şi secretarul Camerei Deputaţilor, gen. (r) Niculae Mircovici propune la funcţia de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor un procuror sau văduva unui erou al Revoluţiei, din Timişoara. Văduva revoluţiei la care face referire este  Angela Ţintaru, al cărei soţ şi-a pierdut viaţa pe 17 decembrie 1989, la Timişoara.
Lunea trecută, premierul Ungureanu l-a demis pe George Costin din funcţia de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor. George Costin a fost reţinut lunea trecută de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), sub aspectul săvârşirii unor fapte de corupţie.
În prezent, secretarul general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Adrian Viorel Nicolaescu, asigură conducerea SSPR până la numirea unui secretar de stat.

About admin

Check Also

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a fost infectat cu SARS CoV-2: Am încasat virusul în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?!

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că a trecut cu bine peste …

One comment

  1. UN PUNCT DE VEDERE FATA DE PROIECTUL DE MODIFICARE A LEGII RECUNOSTINTEI INITIAT DE DEPUTATUL VIOREL BALCAN@ MARIES@DIORU BRAIA@ SSPR COSTIN GEORGE

    http://www.cdep.ro/bp/docs/F2067059398/scrisoare%20Decembrie%201989.pdf

Lasă un răspuns